برنامه نویسی میکرو کنترلرهای AVR به زبان C و بیسیک PicPars.com

کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )
امروز چهارشنبه / 17 شهريور ماه ، 1389 / 17:53


 مناسبت: قیام 17 شهریور و کشتار جمعی از مردم به دست ماموران ستم شاهی پهلوی (1357 ھ.ش)
وقتی همه با من هم‌عقيده می‌‌شوند تازه احساس می‌کنم که اشتباه کرده‌ام. از اسکار وايلد
برنامه نویسی میکروکنترلرها



تبلیغات
کسب درآمد ماهیانه

آیا میدانید؟
آیا میدانید زخمهاي سوسمار چرک نمي کند زيرا خون آنها داراي ماده است که از چرک کردن زخمها جلوگيري ميکند.

y کد: [953]
تبادل لینک

لینک ما به صورت متن:

نمونه:
www.picpars.com

لینک ما به صورت عکس:

نمونه:

برنامه نویسی میکروکنترلرها PicPars.com

جستجوگر قدرتمند گوگل

مطلب مورد نظر خود را در عناوین مطالب و یا در موضوعات مطالب پیدا کنید

الکترونیک: آشنایی با xmega
مقالات و تاریخچه الکترونیک
XMEGA AVR


آخرین سری از خانواده میکروکنترلر های avr  که مدتی است ارائه شده است سری xmega  میباشد که دراین بخش به معرفی برخی از مهمترین ویژگی های ان میپردازیم
CLOCK
از جمله اولین نکات این خانواده این است که تا ۳۲ مگاهرتز کلاک را قبول می کنند که در مقایسه با حداکثر ۲۰ مگاهرتزی AVR های معمول، تقریبا دوبرابر سرعت را تامین میکنند و همچنین این کلاک ۳۲ مگاهرتز می تواند بصورت اسیلاتور داخلی و بدون نیاز به هیچ کریستالی تامین شود. همچنین برای تنظیم کلاک احتیاج به تغییر فیوزبیت نیست و این کار از طریق تغییر رجیسترهای داخلی انجام می شود. همیشه در ابتدای شروع به کار آی سی ابتدا بصورت خودکار کلاک داخلی ۲مگاهرتز انتخاب می شود و سپس بوسیله کدهای نوشته شده، نوع کلاک، قابل تغییر است.
یک مکانیزم بسیار جالب در این آی سی قابل فعال سازی است که حتی در صورتی که کلاک خارجی فعال باشد و به هر دلیلی عمل نکند،CPU بصورت اتوماتیک روی کلاک داخلی سوئیچ کند. بنابراین کلیه مشکلاتی که در AVR های معمولی به دلیل تنظیم غلط فیوزبیت ها و یا از کار افتادن کریستال یا اسیلاتور خارجی بوجود می آید، در مورد این آی سی می تواند موضوعیت نداشته باشد. وجود PLL داخلی هم از ویژگی های دیگر این خانواده است که بوسیله آن می توان انواع کلاک ها را از یک منبع ثابت بدست آوردو همچنین یک مکانیزم( DFLL(Digital Frequency Locked Loop هم قابل فعال سازی است که اسیلاتور دائما مقدار خود را تصحیح می کند و پایداری و صحت کلاک بهبود می یابد.
در مورد راه‌اندازی Xmega با فرکانس بالاتر از حداکثر ، Xmega overclock را ببینید.


(ادامه متن ... | 64268 بایت باقی مانده | نظر شما | الکترونیک | امتیاز : 4.5)
چهارشنبه، 20 مرداد ماه ، 1389
بازديد:45 بار
الکترونیک: برگه مشخصات سنسور های گاز سری MQ
مقالات و تاریخچه الکترونیک

در مطالب قبلی سایت در مورد سنسور های گاز سری mq توضیحاتی داده شد ومداری نیز جهت راه اندازی این نوع سنسور ها ارائه شد اما با توجه به این که برگه مشخصات (دیتا شیت) این سنسور های براحتی قابل دسترسی ودانلود نیست دیتا شیت این سنسور ها را جهت دانلود برای شما در سایت قرار داده ایم.

gas_sensor
انواع سنسور گاز از سری MQ
کلیه دیتا شیت ها در قالب فایل pdf میباشد که جهت مشاهده آن به نرم افزار adobe acrobat reader  نیاز دارید.
دیتا شیت سنسورهای گاز ها سری MQ


(ادامه متن ... | 6927 بایت باقی مانده | نظر شما | الکترونیک | امتیاز : 4)
چهارشنبه، 20 مرداد ماه ، 1389
بازديد:64 بار
الکترونیک: لیست انواع سنسورها سری 3 رطوبت
مقالات و تاریخچه الکترونیک در این پست انواع سنسور ها را نام می بریم که همگی در ایران (تهران)به راحتی پیدا می شود.در این بخش فقط نام انها نوشته شده است و شما باید در صورت نیاز کاتالوگ انها را خودتان دانلود کرده واز ان استفاده نمایید.

لیست سنسور های رطوبت را در ادامه مطلب میتوانید مشاهده کنید .اما در کل سنسور های رطوبت به چند دسته تقسیم میشوند .

١- آنالوگ ٢- دیجیتال ٣- خازنی ۴- کالیبره شده

سنسور رطوبت

در این بخش هرکدام از سنسور ها با توجه به نوع آن با شماره تفکیک شده است .

١- آنالوگ ٢- دیجیتال ٣- خازنی ۴- کالیبره شده

(ادامه متن ... | 2129 بایت باقی مانده | نظر شما | الکترونیک | امتیاز : 5)
چهارشنبه، 20 مرداد ماه ، 1389
بازديد:54 بار
الکترونیک: لیست انواع سنسور سری ۴ لیزر و مادون قرمز
مقالات و تاریخچه الکترونیک لیست انواع سنسورها
در این پست انواع سنسور ها را نام می بریم که همگی در ایران (تهران)به راحتی پیدا می شود.در این بخش فقط نام انها نوشته شده است و شما باید در صورت نیاز کاتالوگ انها را خودتان دانلود کرده واز ان استفاده نمایید.

در این قسمت لیست انواع لیزر ها و سنسور های مادون قرمز برای شما قرار داده شده است .

لیزر

١- فرستنده ۵ میلی وات (قرمز)
٢- فرستنده ۵ میلی وات (قرمز) با قابلیت تغییر در تحدب لنز
٣- فرستنده ١٠ میلی وات (قرمز) با قابلیت تغییر در تحدب لنز
۴- فرستنده ٢۵ میلی وات (قرمز)
۵- انواع فرستنده های وات بالا فقط به صورت سفارشی
۶- فرستنده کابل نوری tx178

(ادامه متن ... | 2531 بایت باقی مانده | نظر شما | الکترونیک | امتیاز : 4.5)
چهارشنبه، 20 مرداد ماه ، 1389
بازديد:56 بار
الکترونیک: ugn3503 سنسور اثر هال مغناطیس
مقالات و تاریخچه الکترونیک

در این بخش به معرفی سنسور ugn3503 اثر هال مغناطیس میپردازیم اساس کار در این سنسور بدین صورت میباشد در حالت عادی در صورتی که درمجاورت میدان مغناطیسی نباشد یک ولتاژ ثابت خروجی  حدود۲٫۵ ولت (حدود نصف ولتاژ تغذیه)در خروجی سنسور داریم درضمن رنج ولتاژ کاری این سنسور بین ۴٫۵ تا ۶ ولت میباشد و جریان کاری این سنسور بین ۹ تا ۱۴ میلی آمپر میباشد.



(ادامه متن ... | 1828 بایت باقی مانده | نظر شما | الکترونیک | امتیاز : 3)
چهارشنبه، 20 مرداد ماه ، 1389
بازديد:70 بار
آمار کاربران
نظرسنجی
نظر شما درباره سایت

خیلی عالیه
میتونه بهتر باشه
جای کار داره
خوب نیست
نظری ندارم!



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 30
نظرات : 5

اشعار تصادفی
لاي لاي، پسر کوچک من
ديده بربند،که شب آمده است
ديده بربند،که اين ديو سياه
خون به کف،خنده به لب امده است

شاعر: فروغ فرخزاد

y کد: [5]